« »
Audi R8 5.2FSI quattro Kyosho Original Die-Cast Model
Producator: Kyosho Scara: 1:18 Culoare: rosie Dimensiuni: lungime aprox. 22 cm Cod: 10125 (09216R)
Audi R8 5.2FSI quattro Kyosho Original Die-Cast Model
Producator: Kyosho Scara: 1:18 Culoare: rosie Dimensiuni: lungime aprox. 22 cm Cod: 10125 (09216R)

Anul 2000 a fost un an de cotitura pentru masinile de curse, deoarece se lansa Audi R8, care avea sa devina unul dintre cele mai de succes modele de curse, castigand trei ani consecutiv in circuitul Le Mans (2000, 2001, 2002), victoriile fiind reluate in 2004 si 2005. Pornind de la celebrul Audi R8, un nou model a fost prezentat la Frankfurt Motor Show, in anul 2004, care a fost foarte bine primit, ceea ce l-a determinat pe celebrul producator sa lanseze, ulterior, si o versiune de strada. Noul model a fost numit tot R8, pentru a onora celebra masina de curse victorioasa. R8 a fost lansat in Europa in 2006 si un an mai tarziu in SUA. De la lansarea sa, modelul a castigat numeroase premii, printre care si titlul "Car of the Year" atribuit de Automobile Magazine. 

Pentru ca pasionatii de machete auto asteptau cu nerabdare modelul in miniatura, KYOSHO, producatorul japonez renumit pentru acuratetea modelelor, a primit de la Audi dreptul de a crea la scara mai mica celebra masina. Un parteneriat excelent, avand in vedere ca Audi R8 beneficiaza de o reproducere cu mare acuratete, la scara 1:18, a celebrei sale masini, iar iubitorii domeniului auto si pasionatii de machete auto se bucura de o masinuta extraordinara, de o calitate foarte buna, la un pret avantajos.  

Exteriorul este bine realizat, cu linii elegante si o culoare impecabila. Farurile prezinta ledurile numeroase, intocmai ca modelul original, iar cele patru cercuri ale logo-ului Audi sunt foarte bine executate. Privit din spate, Audi R8 Quattro impresioneaza la fel de placut, prin calitatea executiei, dar mai ales prin faptul ca motorul, cu toate detaliile, este vizibil prin geamul compartimentului.  

Se stie ca Audi este un producator foarte atent la interiorul masinilor sale, iar KYOSHO s-a ridicat si de aceasta data la inaltime. Materialele sunt de foarte buna calitate, atat in cazul bordului, cat si al scaunelor sau al centurilor de siguranta. Volanul si directia sunt functionale, ca de altfel si suspensiile.

Cu o culoare vie la exterior, si combinatia eleganta in interior, intre tonuri inchise si tonuri deschise, Audi R8 5.2 FSI Quattro este o macheta foarte bine realizata, ce a fost asteptata cu nerabdare de colectionari, care au apreciat-o si au pastrat-o ca o piesa valoroasa in colectia lor de machete auto. Mini modelul propus de KYOSHO este macheta ideala pentru orice iubitor de masini frumoase, un cadou ideal, care se deosebeste prin calitate si inedit.

Audi R8 5.2FSI quattro Kyosho Original Die-Cast Model
Producator: Kyosho Scara: 1:18 Culoare: rosie Dimensiuni: lungime aprox. 22 cm Cod: 10125 (09216R)
  • Reproducere fidela a modelului original
    Aud R8 Quattro rosu
  • Caroserie metalica
  • I se deschid usile, portbagajul si capota
  • Volanul si directia functioneaza
  • Suspensiile functioneaza
  • Detaliile motorului, bordului si portbagajului sunt redate cu mare finete