Mercedes-Benz C-Klasse (wagon) Macheta auto scara 1:18, argintie

Macheta auto Mercedes-Benz C-Klasse (wagon) scara 1:18 (Autoart)

Masinile Mercedes din clasa C (C-Klasse) sunt produse de divizia Daimler AG a producatorului german Mercedes si inca de la lansare, in 1993, au avut un succes extraordinar in randul iubitorilor auto. Fiind unul dintre modelele apreciate de fanii Mercedes, nu este de mirare ca o regasim, in miniatura, in multe colectii ale  pasionatilor de machete auto.

Produsa la scara 1:18, macheta Mercedes Benz C Klasse Wagon a fost lansata de Autoart, un producator de masini in miniatura, renumit pentru acuratetea executiei. Machetele propuse de Autoart sunt apreciate de colectionari, pentru ca sunt realizate foarte bine si fac parte din seria machetelor premium, alaturi de cele produse de Kyosho, Norev sau Minichamps.

Combinatia de culori propusa de Autoart - argintiul special si interiorul maro - avantajeaza foarte mult acest model, la care detaliile se pot admira cu usurinta. Desigur, asa cum ne-am obisnuit la machetele premium, interiorul este mochetat, iar bordul si alte elemente de interior (schimbatorul de viteze, centurile de siguranta, scaunele) sunt redate cu detalii uimitoare. Mai mult, interiorul poate fi analizat usor, dat fiind ca usile se deschid larg. De asemenea, se deschid si portbagajul si capota, sub care se afla o bijuterie de motor, lucrat cu mare finete. Spre incantarea amatorilor de machete, volanul, suspensiile si directia sunt functionale. 

Mercedes Benz C Klasse Wagon, in varianta popusa de Autoart, este o macheta auto de colectie, pe care multi colectionari o etaleaza cu mandrie, si, in acelasi timp, poate fi un cadou original pentru barbati, pentru ca este un model apreciat de orice admirator al masinilor cu clasa.

Mercedes-Benz C-Klasse (wagon) AutoArt
Producator: AutoArt Scara: 1:18 Culoare: argintie Dimensiuni: lungime aprox. 25 cm Cod: 20085 (B66962354)
  • Reproducere fidela a modelului original
    Mercedes-Benz C-Klasse
  • I se deschid usile, portbagajul si capota
  • Interior mochetat
  • Volanul si directia functioneaza
  • Suspensiile functioneaza
  • Detaliile motorului, bordului si portbagajului sunt redate cu mare finete