Caterham Super Seven Macheta auto scara 1:43, argintiu cu verde

Macheta auto Caterham Super Seven 1:43, Kyosho

Argintiu, verde si rosu – o combinatie inedita de culori, care pare atat de naturala la masinutele Caterham, care nu sunt masini obisnuite.

Inspirate de masinile de curse, modelele Caterham se pot achizitona, la scara 1:1, si sub forma de kit si pot fi montate acasa. Sunt masini foarte usoare – modelul Superlight, de exemplu, lansat in 1996, cantarea doar 470 de kilograme.

KYOSHO, producatorul japonez de machete auto, renumit pentru acuratetea reproducerilor, propune doua dimensiuni pentru modelele Caterham: scara 1:18 si sara1:43. Astfel ca iubitorii de masini, mai ales cei carora le plac modelele inedite, pot alege o versiune mai mare, la care pot admira in detaliu orice componenta, sau pot opta pentru versiunea mai mica, atat de dinamica si surprinzatoare, care poate fi etalata cu usurinta, pentru ca nu necesita mult spatiu de expunere.

Chiar si in varianta 1:43, Caterham Super Seven are orice detaliu redat cu mare finete. KYOSHO reda culoarea foarte bine, liniile sunt foarte bine executate, astfel ca orice iubitor de machete auto poate remarca imediat calitatea bordului, realizarea centurilor de siguranta, dintr-un material special, insemnele marcii, “7”, pe botul verde, sau “”Caterham Super Seven”, pe spate. Stergatoarele, roata de rezerva, farurile sunt executate cu precizie. Asa cum KYOSHO ne-a obisnuit, propune, si la aceasta scara, un raport calitate – pret avantajos.

Cu o dimensiune de 8.5 cm, masinutele Caterham Super Seven sunt o surpriza placuta pentru orice iubitor de inedit si sunt ideale pentru un cadou original.

Caterham Super Seven Kyosho
Producator: Kyosho Scara: 1:43 Culoare: argintiu cu verde Dimensiuni: lungime aprox. 8,5 cm Cod: 10035 (03155G)
  • 8,5 cm lungime