Caterham Super Seven (Cycle Fender) Macheta auto Kyosho Original Die-Cast Model scara 1:18, negru carbon

Caterham Super Seven (Cycle Fender) negru - macheta auto scara 1:18, producator KYOSHO

Pentru iubitorii de masini mai serioase, dar care vor sa se abata un pic de la regula, o alegere ideala este Caterham Super Seven (Cycle Fender), propus de producatorul japonez KYOSHO. Este mai putin viu colorat, comparativ cu Clam Shell Fender, dar are un strop de culoare necesar, dat de centurile de siguranta, care se potriveste perfect cu forma surprinzatoare, agila, care ii confera dinamism.

In orice colectie de machete auto are un aer aparte si sparge monotonia. Pentru cei care nu au descoperit inca pasiunea pentru machete auto, dar carora le plac masinile si cauta ceva inedit, este alegerea ideala. Pentru ca vor fi suprinsi de calitatea executiei, de la linii si culoare, pana la detaliile de interior. De altfel, producatorul KYOSHO este renumit pentru reproducerile sale si pentr un raport calitate – pret excelent.

Surprizele vin una cate una: scaunele cu efect de firbra de sticla, materialul si forma centurilor de siguranta, farurile indraznete, oglinzile retrovizoare, roata de rezerva – tooate par reale. Desigur, volanul si directia functioneaza, KYOSHO punand mereu accent pe acest aspect. Surpriza cea mai mare o constituie capota care se ridica, lansand la vedere motorul excelent redat, pana in cele mai mici detalii,

O astfel de masinuta trebuie pastrata la vedere, pentru ca merita admirata. O noua reproducere de exceptie de la KYOSHO, o macheta auto detaliata care merita nota 10!

Caterham Super Seven (Cycle Fender) Kyosho Original Die-Cast Model
Producator: Kyosho Scara: 1:18 Culoare: negru carbon Dimensiuni: lungime aprox. 20 cm Cod: 10118 (08222SC)
  • Reproducere fidela a modelului original
    Caterham Super Seven (Cycle Fender) negru carbon cu argintiu
  • I se deschide capota motor
  • Volanul si directia functioneaza
  • Detaliile motorului si bordului sunt redate cu mare finete
  • Interiorul este mochetat