Audi R8 V10 5.2FSI quattro Macheta auto Kyosho Original Die-Cast Model scara 1:18, argintie

Macheta auto Audi R8 V10 5.2FSI quattro 1:18, Kyosho

Producatorul Audi a prezentat pentru prima data modelul R8 V10 la sfarsitul anului 2009 si, in 2010, castiga premiul “Masina cea mai performanta  a lumii” la New York Auto Show. Tot la finalul anului 2010, Kyosho anunta lansarea machetei auto Audi R8 V10, iar alegerea producatorului japonez de a reproduce la scara 1:18 acest model a fost o decizie inspirata pentru Audi. Modelul este redat cu detalii uimitoare, iar pretul este avantajos, pentru colectionarii care cu siguranta isi vor dori acest model, dar si pentru cei care sunt in cautarea unui cadou deosebit. 

Ce impresioneaza cel mai mult, de la prima vedere, este detaliul jantelor si al motorului, plasat in spate si vizibil prin geamul compartimentului. Portbagajul este carpetat, scaunele sunt din piele, iar manerele interioare ale usilor au accente de crom. Volanul este functional, de asemenea si directia.

Dintre modelele lansate de KYOSHO in ultima perioada, Audi R8 V10 este unul dintre cele mai bine vandute si apreciate pentru eleganta, confortul si forta pe care le inspira, dar si pentru atentia la detalii.


Audi R8 V10 5.2FSI quattro Kyosho Original Die-Cast Model
Producator: Kyosho Scara: 1:18 Culoare: argintie Dimensiuni: lungime aprox. 23 cm Cod: 10102 (09216S)
  • Reproducere fidela a modelului original
    Audi R8 5.2FSI
  • Caroserie metalica
  • I se deschid usile, portbagajul si capota
  • Suspensiile functioneaza
  • Detaliile motorului, bordului si portbagajului sunt redate cu mare finete
  • Interiorul este mochetat