Caterham Super Seven JPE Macheta auto Kyosho Original Die-Cast Model scara 1:18, negru carbon

Caterham Super Seven JPE negru carbon scara 1:18, producator KYOSHO

O masina sportiva, usoara, care a devenit o referinta pentru modelele Caterham Super Seven. Acesta este modelul JPE, care a fost lansat in 1993,  sub atenta supraveghere a pilotului de Formula 1, Jonathan Palmer.  In lumea reala, Caterham Super Seven JPE (Jonathan Palmer Evolution) cantareste doar 530 de kilograme si are un motor de 2l si 250 CP. Mai mult, detine recordul la accelerare pe intervalul 0 – 60 mph.

Producatorul japonez de machete auto, KYOSHO, a ales sa prezinte acest model iubitorilor de masini la scara 1:18, intr-o reproducere autentica.  Imediat remarcam la macheta Caterham Super Seven JPE atentia la detaliu si calitatea deosebita.

Caterham Super Seven la dimensiunea 1: 18 este o alegere inspirata pentru pasionatii de masini care isi doresc sa admire si mai in detaliu acest model, mai ales ca, la aceasta versiune, capota se detaseaza si motorul poate fi admirat in cele mai mici detalii. In plus, volanul si directia sunt functionale.  O nota aparte  la modelele Cateham o dau scaunele si centura de siguranta, realizate din material speciale. Interiorul este mochetat.

Aceasta macheta auto se remarca prin dinamism si agilitate, iar versiunea in culoarea negru carbon, cu argintiu are o eleganta aparte. Este o alegere ideala pentru cei care pot fi prea surprinsi de indrazneala celorlalte modele, cum ar fi Caterham Super Seven Clam Shell Fender.

Modelele Caterham Super Seven propuse de KYOSHO au fost foarte bine primite de colectionari, sunt machete auto care merita admirate si trebuie pastrate la vedere, pentru ca sunt, cu adevarat, speciale, la fel ca masinile la scara reala, pe care le reproduc.

Caterham Super Seven JPE Kyosho Original Die-Cast Model
Producator: Kyosho Scara: 1:18 Culoare: negru carbon Dimensiuni: lungime aprox. 20 cm Cod: 10113 (08225C)
  • Reproducere fidela a modelului original
    Caterham Super Seven JPE negru carbon cu argintiu
  • I se deschide capota motor
  • Volanul si directia functioneaza
  • Detaliile motorului si bordului sunt redate cu mare finete
  • Interiorul este mochetat