Citroen DS3 Macheta auto Norev Showroom scara 1:18, galbena

Macheta auto Citroen DS3 galben, scara 1:18, Norev, Norev Showroom

"Elle est magnifique et très détaillée". Aceasta descriere a machetei Citroen DS3, propusa de Norev, apartine unui colectionar care si-a exprimat entuziasmul pe unul dintre forumurile de specialitate si surpinde foarte bine prima impresie pe care o lasa macheta auto. 

Masinuta propusa de Norev este disponibila in culoarea galben (un galben pe care francezii il numesc "Jaune Pegase "), cu acoperis negru. De altfel, posiblitatea de a combina culorile la achizitia masinii a fost unul dintre avantajele la cumparare si Citroen DS3 a devenit foarte popular. Ca urmare, in iunie 2011, producatorul anunta ca a primit comanda cu numarul 100.000.

Citroen DS3 este o masina in clasa supermini, care concureaza pe acceasi piata cu MINI, Fiat 500, Alfa Romeo MT sau Audi A1 si care a primit titlul de "Car of the Year" in 2010, din partea revistei Top Gear.

Luand in calcul succesul simpaticului Citroen DS3, era timpul ca unul dintre producatorii de machete auto sa lanseze pe piata si varianta la scara mai mica, astfel ca Norev propune macheta la scara 1:18. Este o decizie naturala din partea celor de Norev, avand in vedere ca este vorba despre un producator francez.  

Masinuta Citroen DS3 prezinta functionalitatile atat de apreciate de iubitorii de machete auto: i se deschis usile, capota si portbagajul, rotile din fata se rotesc, odata cu volanul, suspensiile functioneaza. Sub capota, putem admira motorul, foarte atent realizat.

In interior, remarcam interiorul mochetat, iar elementele de design sunt extrem de bine redate, cum ar fi ceasurile de bord, scaunele construite cu acuratete, detaliile din crom lucrate atent. La exterior, atrag atentia rotile din cauciuc reproduse fidel, logo-urile si insemnele bine executate, farurile realiste. 

O macheta intr-adevar magnifique, care demonstreaza atat de bine de ce Citroen DS3 este o masina de succes. Un cadou ideal pentru barbati, dar si pentru femei, pentru ca este o masina de dimensiune mai mica. Macheta are o lungime de aproximativ 20 cm si poate fi pastrata la vedere fara sa ocupe mult spatiu.

Citroen DS3 Norev Showroom
Producator: Norev Scara: 1:18 Culoare: galbena Dimensiuni: lungime aprox. 20 cm Cod: 40108 (181541)
  • Reproducere fidela a modelului original
    Citroen DS3
  • Caroserie metalica
  • I se deschid usile, portbagajul si capota
  • Volanul si directia functioneaza
  • Suspensiile functioneaza
  • Detaliile motorului, bordului si portbagajului sunt redate cu mare finete