Mercedes Benz CLK DTM AMG cabriolet Macheta auto Kyosho Original Die-Cast Model scara 1:18, neagra

Mercedes Benz CLK DTM AMG cabriolet scara 1:18, producator KYOSHO

Macheta auto Mercedes Benz CLK DTM AMG Cabriolet prezinta o optiune mai speciala pentru fanii celebrului CLK: versiunea sport.

Inspiratia pentru acest model a fost una dintre masinile de curse Mercedes. Nu este de mirare ca Mercedes Benz CLK DTM Cabriolet a fost ales de pilotii de Formula 1, Juan Pablo Montoya si Mika Hakkinen.

La vremea lansarii, in 2004, a fost cel mai exclusivist model lansat de companie. Mercedes Benz a produs o editie limitata pentru CLK DTM AMG, de doar 100 de bucati, astfel ca americanii care si-au dorit-o au fost nevoiti sa vina in Germania pentru a o achizitiona. Si au venit, atrasi de cei 582 cai putere, o viteza maxima de 320 km/h si capacitatea de a atinge 100 km/h in 3,8 secunde. Pretul de peste 250.000 USD nu i-a speriat.

Modelul propus de poducatorul de machete auto japonez, KYOSHO, reda perfect linia sport a masinii reale, intr-o reproducere realizata in mare parte din metal de calitate, cu o culoare impecabila. Usile se deschid si partea de sus se demonteaza, capota se ridica, astfel ca interiorul poate fi admirat in voie. Realizata la scara 1:18, masinuta are dimensiunea ideala pentru a putea remarca si cele mai fine detalii si pentru a o expune la vedere, fara ca, totusi, sa ocupe foarte mult spatiu. Asa cum ne-a obisnuit KYOSHO, volanul, directia si suspensiile sunt functionale.

Mercedes Benz CLK DTM este o macheta auto cu stil, cu clasa, care arata la fel de bine ca si modelul la scara 1:1. Fiecare detaliu merita admirat. Este un cadou original, de calitate, iar producatorul KYOSHO propune un pret avantajos pentru finetea executiei care i-a consacrat.

Mercedes Benz CLK DTM AMG cabriolet Kyosho Original Die-Cast Model
Producator: Kyosho Scara: 1:18 Culoare: neagra Dimensiuni: lungime aprox. 23 cm Cod: 10024 (08462BK)
  • Reproducere fidela a modelului original
    Mercedes Benz CLK DTM AMG cabriolet (negru)
  • I se deschid usile, portbagajul si capota
  • Volanul si directia functioneaza
  • Interiorul este mochetat
  • Suspensiile functioneaza
  • Detaliile motorului, bordului si portbagajului sunt redate cu mare finete