Mercedes-Benz SLK-Class (2004) Macheta auto scara 1:18, albastru-argintiu metalic

Macheta auto Mercedes-Benz SLK-Class (2004) 1:18, Minichamps

Denumirea SLK reflecta intentia producatorului auto german de a construi o masina sport, usoara si cu dimensiune redusa, mai exact: Sportlich, Leicht und Kurz. 

La lasarea sa, Mercedes Benz SLK Class a fost una dintre primele masini moderne decapotabile al caror acoperis rigid (hard top) era retractabil. De altfel, cand vine vorba de Mercedes Benz SLK Class, prima sa caracteristica este acoperisul vario, care are un mecanism modern, considerat foarte avansat la vremea lansarii. 

Macheta auto Mercedes Benz SLK Class este produsa de Minichamps, producatorul german de modele auto in miniatura. Cu siguranta, productia a fost o provocare, data fiind realizarea acoperisului retractabil, dar rezultatul este de exceptie. La acest model, acoperisul se rabateaza si prin pliere intra in portbagaj. 

Modelul este realizat cu precizie, atat la exterior, prin linii foarte bine redate si culoare impecabila, cat si la interior, prin finetea detaliilor, de exemplu in cazul bordului, motorului, scaunelor.

Daca ne uitam in exterior, partea din fata este foarte bine realizata, cu emblema Mercedes detaliata cu finete, iar in spate, farurile si portbagajul sunt redate cu acuratete. Cauciucurile si jentile sunt foarte bine redate. In interior, ridicand capota, putem admira motorul, care arata clar, in cele mai mici detalii. Scaunele sunt din piele, iar interiorul este mochetat. 

Volanul, directia si suspensiile sunt functionale - functionalitati care sunt apreciate de iubitorii de machete auto.

O executie care merita laude, de la Minichamps, un model care trebuie admirat, si care poate fi analizat in cele mai mici detalii, fiind disponibil la cea mai buna dimensiune pentru a aprecia realizarea autentica: scara 1:18. Un cadou pentru barbati original, pe gustul lor!

Mercedes-Benz SLK-Class (2004) Minichamps
Producator: Minichamps Scara: 1:18 Culoare: albastru-argintiu metalic Dimensiuni: lungime aprox. 22 cm Cod: 30016 (100033130)
  • Reproducere fidela a modelului original
    Mercedes-Benz SLK-Class
  • Caroserie metalica
  • I se deschid usile, portbagajul si capota
  • Volanul si directia functioneaza
  • Suspensiile functioneaza
  • Acoperisul se poate rabata si plia in portbagaj
  • Detaliile motorului, bordului si portbagajului sunt redate cu mare finete