Mini Cooper S "Italian Job" Macheta auto Kyosho Original Die-Cast Model scara 1:18, rosie

Mini Cooper S "Italian Job" scara 1:18, producator KYOSHO

Modelele auto Mini Cooper din filmul “Italian Job” au devenit staruri. Cele trei masinute - una rosie, una alba si una albastra -  au cateva caracteristici distincte fata de modelul obisnuit, de strada. Este normal, avand in vedere ca astfel de vedete de film sunt modificate pentru a face fata filmarilor si cascadoriilor.  Aproximativ 16 masinute au fost folosite in timpul filmarilor si nimeni nu stie ce s-a intamplat cu ele dupa aceea.

Dar, din fericire, avem machete auto Mini Cooper care sa ne aminteasca de vedetele din Italian Job.  Iar Masinute de Fier iti propune modelul rosu, in ton cu energia filmului “Italian Job”. 

Ce producator ar fi fost mai potrivit pentru a reda in miniatura, cu precizie, acest model, decat KYOSHO. Producatorul japonez, renumit pentru finetea machetelor auto, a reusit o reproducere extraordinara. Motorul este redat si de aceasta data cu finete, iar usile se deschid pentru a dezvalui copia fidela a interiorului masinii originale. Volanul si directia functioneaza. Creat la scara 1/18, acest model este perfect pentru a fi admirat si pastrat la vedere. Este un cadou ideal pentru pasionatii de masini sau de filme. 

Iar pentru cei care iubesc deopotriva si filmele si masinile, trebuie notat ca, in 2008, modelul Mini Cooper S Italian Job a fost desemnat “cea mai buna masina din filme a tuturor timpurilor”. 

Mini Cooper S "Italian Job" Kyosho Original Die-Cast Model
Producator: Kyosho Scara: 1:18 Culoare: rosie Dimensiuni: lungime 17 cm Cod: 10128 (08106R)
  • Reproducere fidela a modelului original Austin Mini Cooper S
  • Caroserie metalica
  • I se deschid usile, portbagajul si capota
  • Volanul si directia functioneaza
  • Detaliile motorului, bordului si portbagajului sunt redate cu mare finete