Audi R8 V10 Spyder Macheta auto Kyosho Original Die-Cast Model scara 1:18, argintie

Macheta auto Audi R8 V10 Spyder 1:18, Kyosho - vedere cu acoperisul montat

Producatorul german Audi a fost inspirat cand a ales KYOSHO pentru a lansa la scara 1:18 macheta auto Audi R8 V10 Spyder. Ca si Audi, Kyosho are o atentie deosebita pentru detalii si, cu acest model, a ridicat stacheta foarte sus. In plus, aceasta masinuta de o calitate foarte buna vine la un pret convenabil, atat pentru colectionari, cat si pentru cei care doresc sa ofere un cadou. 

Kyosho a lansat R8V10 la sfarsitul anului 2009, in doua variante de culoare: argintiu si albastru. 

Motorul V10 5.2FSI aflat in spate, jantele, portierele si emblemele machetei auto sint realizate cu precizia caracteristica producatorului japonez KYOSHO.

Audi R8 este unul dintre cele mai bine vandute modele de la KYOSHO si este usor de inteles de ce. Detaliile sunt redate extraordinar: farurile minutios reliefate, portbagajul carpetat, oglinzile laterale perfect dimensionate, construite din piese individuale, faruri din spate redate in detaliu, interiorul finisat cat mai precis, cu materiale de calitate, de la tapiteria din piele a scaunelor, la panza folosita pentru centurile de siguranta si pana la accentele de crom de pe manerele usilor. Caroseria este realizata din metal, volanul si directia sunt functionale. 

Audi R8 in miniatura inspira forta, eleganta si confortul pe care le regasim la modelul producatorului german. O macheta auto Audi de colectie de nota 10!

Audi R8 V10 Spyder Kyosho Original Die-Cast Model
Producator: Kyosho Scara: 1:18 Culoare: argintie Dimensiuni: lungime aprox. 23 cm Cod: 10098 (09217S)
  • Reproducere fidela a modelului original
    Audi R8 Spyder
  • Caroserie metalica
  • I se deschid usile, portbagajul si capota
  • Suspensiile functioneaza
  • Acoperis detasabil
  • Detaliile motorului, bordului si portbagajului sunt redate cu mare finete
  • Interiorul este mochetat