BMW M3 Convertible Macheta auto Kyosho Original Die-Cast Model scara 1:18, neagra

Macheta auto BMW M3 Convertible negru scara 1:18 (KYOSHO)

Masinile din seria BMW M sunt versiunea de mare performanta a seriei BMW 3, si sunt create de divizia motorsport - BMW M, a producatorului german BMW. Aceste masini au motorul mai puternic, sistem de franare si suspensii imbunatatite si design aerodinamic. Macheta auto propusa de producatorul japonez KYOSHO, in varianta decapotabila, are la baza modelul M3 Coupé.

La exterior, macheta auto arata foarte bine, asa cum ne-a obisnuit producatorul KYOSHO: culoarea redata perfect, intr-o executie foarte buna. Dar mai uimitoare este functionarea impecabila a acoperisului retractabil, care se pliaza in portbagaj. Astfel, putem admira in detaliu interiroul masinii, deschis la culoare, pentru a remarca fiecare linie. Usile se deschid si se inchid imecabil.

Cu siguranta, daca ne uitam la interior, vom fi incantati, interioarele executate precis fiind deja o semnatura KYOSHO. Interiorul machetei auto BMW M3 este mochetat, bordul este redat cu mare precizie, scaunele sunt fine. In cazul modelului real, scaunele sunt dintr-o piele speciala, care reflecta lumina, pentru a reduce tendinta de supraincalzire a acestora in verile toride, cand pasagerii circula cu acoperisul strans. 

In fata, sub capota, se dezvaluie motorul, care este miniatura excelenta a celebrului motor al modelului original. Si la acest mini model, volanul si directia functioneaza, precum si suspensiile. 

Iata un nou model semnat KYOSHO, de calitate foarte buna, care poate fi un cadou desosebit pentru ocazii speciale. Macheta auto este atat de bine realizata, incat trebuie neaparat pastrata la vedere, pentru a fi admirata.

BMW M3 Convertible Kyosho Original Die-Cast Model
Producator: Kyosho Scara: 1:18 Culoare: neagra Dimensiuni: lungime aprox. 24 cm Cod: 10101 (08738RB)
  • Reproducere fidela a BMW M3 Convertible negru
  • Caroserie metalica
  • Acoperisul se poate plia in portbagaj
  • I se deschid usile, portbagajul si capota
  • Volanul si directia functioneaza
  • Suspensiile functioneaza
  • Detaliile motorului, bordului si portbagajului sunt redate cu mare finete
  • Interiorul este mochetat