Lamborghini Urraco P250 Macheta auto Kyosho Original Die-Cast Model scara 1:18, albastra

Macheta auto Lamborghini Urraco P250 albastra scara 1:18 - KYOSHO

Lamborghini Urraco a fost lansat in Italia, de producatorul italian Lamborghini, cu design semnat de Marcello Gandini. Lansarea a avut loc in 1970, in cadrul targului auto de la Torino, fiind disponibil pentru public abia in 1973. Urraco a fost propus ca o alternativa mai avantajoasa ca pret fata de Ferrari Dino, Porsche 911 sau Maserati Merak. In 1979 modelul a fost retras de pe piata, in aceasta perioada fiind fabricate doar 791 masini. Mai tarziu, vom regasi liniile de design ale modelului Urraco si la Lamborghini Silhouette sau Lamborghini Jalpa si, ulterior, la celebrul Gallardo.

Urraco, care in spaniola inseamna "micul taur", a fost denumit astfel dupa numele unui taur de lupta, pentru ca Ferruccio Lamborghini avea obiceiul sa isi boteze modelele cu numele unor celebri tauri luptatori.

KYOSHO a ales sa produca modelul Lamborghini Urraco la scara 1:18, intr-o versiune lucrata cu mare acuratete. Atentia la detalii cu care lucreaza KYOSHO orice model face ca si Lamborghini Urraco sa fie foarte apreciat de colectionari, care sunt de parere ca producatorul japonez este intotdeauna cu un pas inainte, in ce priveste calitatea. Aspect confirmat si in cazul lui Lamborghini Urraco.

Exteriorul este foarte bine executat, culoarea este redata fidel, rotile sunt lucrate cu cele mai mici detalii, iar spatele masinii este extraordinar. De altfel, aici se gaseste plasat foarte bine si motorul V8, la dimensiuni mici, dar foarte bine evidentiat. In fata, in portbagajul mochetat, se afla roata de rezerva. Tot in fata, o alta surpriza pentru iubitorii de machete: farurile se ridica.

Urraco este un alt model Lamborghini apreciat de iubitorii de masini, iar in varianta propusa de KYOSHO este o aparitie rara, colectionarii sunt de acord ca este o macheta auto realizata cu precizie care merita achizitionata. Datorita functionalitatilor - faruri rabatabile, motor vizibil, volanul, directia si suspensiile functionale, poate fi un cadou excelent pentru cei care nu au avut pana acum nicio macheta din categoria premium. Va fi o adevarata surpriza!

Lamborghini Urraco P250 Kyosho Original Die-Cast Model
Producator: Kyosho Scara: 1:18 Culoare: albastra Cod: 10056 (08441BM)
  • Reproducere fidela a modelului original
    Lamborghini Urraco P250
  • I se deschid usile, portbagajul si capota
  • Farurile se rabateaza
  • Volanul si directia functioneaza
  • Suspensiile functioneaza
  • Detaliile motorului, bordului si portbagajului sunt redate cu mare finete
  • Interiorul este mochetat
  • Pachetul contine o mica parghie din plastic pentru deschiderea elementelor mobile fara a deteriora macheta