Lotus Europa S Macheta auto AUTOart PERFORMANCE scara 1:18, argintie

Macheta auto Lotus Europa S 1:18, AutoArt, AUTOart PERFORMANCE

Europa S, Elise, Exige, Evora, Esprit - sunt cuceritoarele nume ale modelelor Lotus. Europa S a venit sa completeze versiunile Elise si Exige, avand dimensiuni ceva mai mari decat cele doua. Producatorul britanic a prezentat acest model la Salonul Auto de la Geneva din 2006, fiind urmasului modelului Europa din anii 60 - 70, prima masina cu motorul plasat central. 

Masinuta Lotus Europa S este realizata de producatorul de machete auto Autoart, la o calitate excelenta, si face parte din colectia Autoart Performance. Spre deosebire de alte modele ale altor marci, Lotus Europa S are o dimensiune mai mica, astfel ca si reproducerea la scara 1:18 este mai mica, in comparatie cu alte machete auto. De exemplu, Lotus Europa S masoara aproximativ 20 de cm, spre deosebire de un Mercedes, care are 23 cm. In lumea la scara 1:1, Lotus Europa S este si o masina mai usoara, care cantareste doar 995 kg. 

Macheta auto este foarte bine realizata, cu detalii uimitoare. Fiind un model al producatorului britanic, are volanul pe dreapta, detaliu ce face ca macheta auto sa fie inedita.

Lotus Europa S are un design complex, iar Autoart a reusit sa-i surprinda foarte bine trasaturile. In spate avem compartimentul in care se afla portbagajul si motorul, redat cu mare finete. In interior, dat fiind ca Autoart a ales o culoare deschisa, putem remarca imediat detaliile si executia foarte buna. Desigur, volanul, directia si suspensiile sunt functionale, pentru ca astfel de caracteristici sunt foarte apreciate de colectionarii de machete auto. 

Autoart a reusit o noua executie de foarte buna calitate in seria Autoart Performance. Lotus Europa S este o masina interesanta, sofisticata, cu note inovatoare si  dinamice. O masina perfecta pentru pasionatii de machete auto deosebite si pentru orice iubitor de masini.

Lotus Europa S AUTOart PERFORMANCE
Producator: AutoArt Scara: 1:18 Culoare: argintie Dimensiuni: lungime aprox. 20 cm Cod: 20029 (75366)
 • Reproducere fidela a modelului original
  Lotus Europa S
 • Caroserie metalica
 • Volanul este pe dreapta
 • I se deschid usile, portbagajul si capota
 • Volanul si directia functioneaza
 • Suspensiile functioneaza
 • Detaliile motorului, bordului si portbagajului sunt redate cu mare finete
 • Interiorul este mochetat