Fiat 500 Sport Macheta auto scara 1:18, rosie

Macheta auto Fiat 500 1:18, Norev

"Stilul" este cuvantul care defineste cel mai bine Fiat 500 (Cinquecento). Cu un design prietenos si foarte bine echilibrat, la Fiat 500 fiecare linie are rolul sau si cadreaza foarte bine, lasand o impresie finala foarte buna. Este un model prietenos si cu stil si parca spune "Trebuie sa o am" in mintea oricui. Nu este de mirare ca macheta auto propusa de producatorul Norev este la fel de irezistibila. Mai ales ca vine intr-o culoare la fel de cuceritoare: rosu.

Modelul Fiat 500 - intr-un nou design - a fost lansat in 2007, cand Fiat sarbatorea 50 de ani de la lansarea primului model Fiat 500. Masina se incadreaza in acelasi stil "revamped retro" pe care l-au adoptat Austin Mini sau Volkswagen Beetle. Fiat 500 a fost lansat initial in Europa, ajungand la inceputul anului 2011 si in SUA.  Ca o curiozitate, Fiat 500 este considerat de americani - amatori de masini late - ca fiind o masina foarte mica, doar SmartForTwo avand dimensiuni mai reduse decat Fiat.

Cumparatorii isi pot personaliza Fiat 500 asa cum doresc, alegand diverse culori si accesorii, avand la dispozitie o bogata paleta de 500.000 de combinatii. Variantele de start sunt 4: Naked, Pop, Lounge si Sport.  

Pentru cei care isi doresc un Fiat 500 Sport, dar pretul este o bariera, Norev - producatorul francez de machete auto - vine cu solutia salvatoare: un Fiat 500 Sport excelent executat, la scara 1:18, la un pret avantajos. Astfel, oricine poate avea un Fiat mic, rosu si dragut la vedere, zi de zi. Cu o culoare vie si cu acoperisul in carouri, masinuta propusa de Norev este potrivita atat pentru domni, cat si pentru doamne, pentru ca are un look unisex. 

Probabil ca privirile feminine vor fi atrase mai degraba de liniile exterioare, de designul extrem de bine reprodus, in timp ce ochiul analitic al barbatilor va remarca interiorul foarte bine executat, detaliile precise si vor examina cu atentie motorul redat cu acuratete, plasat sub capota. 

Orice iubitor de masini va aprecia functionalitatile propuse de Norev, pe care le regasim la machetele de calitate: usile se deschid si se inchid cu precizie, de asemenea portbagajul si capota, volanul si directia lucreaza la unison, suspensiile functioneaza. Farurile sunt foarte bine lucrate, vopseaua este foarte bine aplicata peste caroseria metalica, ceasurile de bord, volanul, scaunele sunt redate cu toate detalile, parand aproape reale. 

Fiat 500 este o masina care nu se poate uita usor, iar Norev propune o macheta auto de care orice posesor nu se mai poate desparti. Pe langa calitatea deosebita a executiei, contribuie la farmecul ei si designul extraordinar. O masinuta irezistibila!

Fiat 500 Sport Norev
Producator: Norev Scara: 1:18 Culoare: rosie Dimensiuni: lungime aprox. 20 cm Cod: 40089 (187728)
  • Reproducere fidela a modelului original
    Fiat 500 Sport
  • Caroserie metalica
  • I se deschid usile, portbagajul si capota
  • Volanul si directia functioneaza
  • Suspensiile functioneaza
  • Detaliile motorului, bordului si portbagajului sunt redate cu mare finete