Mini Cooper S Countryman Macheta auto Norev High Quality scara 1:18, argintie

Macheta auto Cooper Countryman 1:18, Norev

I se spune "The adventurer". Istoria acestui model, care este foarte tanar, incepe in 2010, la targul auto de la Geneva, unde a fost prezentat in premiera. Oficial, a intrat pe piata in anul 2011 si a fost foarte asteptat de iubitorii Mini, de presa de specialitate, de pasionatii de masini. Este cel mai mare Mini din gama Mini, dar, chiar si la aceasta dimensiune, reuseste sa pastreze farmecul aparte al marcii si celebrul stil retro cool.

Replica sa in miniatura, realizata la scara 1:18, vine de la producatorul francez de machete auto, Norev, din colectia al carei nume este foarte sugestiv: Norev High Quality. Intr-adevar, macheta, a carei caroserie este realizata din metal, are o calitate extraordinara, cu o executie de mare finete. Norev a ales o combinatie alb - acoperis negru, care ii da stil. 

Mini modelul trebuie pastrat la vedere, pentru ca merita admirata calitatea reproducerii: de la modul fin de aplicare a insemnelor marcii, la faruri, roti sau oglinzi. Totul este impecabil redat. Toate usile se deschid, astfel ca interiorul poate fi analizat, de asemenea, in detaliu. In spate, se gaseste portbagajul incapator, iar in fata, motorul, copie fidela a modelului original. Interiorul este mochetat. Bordul si portierele sunt, de asemenea, executate cu grija. Volanul si directia sunt functionale, de asemenea si suspensiile.

Mini Cooper S Countryman este o masina admirata, un model dorit deopotriva de barbati si femei, modern si deosebit. O macheta auto care reproduce acest model la scara 1:18, dimesiunea propice pentru a-i surprinde executia excelenta, pentru a fi pastrata la vedere. Este, oricand, un cadou surprinzator!

Mini Cooper S Countryman Norev High Quality
Producator: Norev Scara: 1:18 Culoare: argintie Dimensiuni: lungime aprox. 21 cm Cod: 40109 (183100)
  • Reproducere fidela a modelului original
    Mini Cooper S Countryman
  • Caroserie metalica
  • I se deschid usile, portbagajul si capota
  • Volanul si directia functioneaza
  • Suspensiile functioneaza
  • Detaliile motorului, bordului si portbagajului sunt redate cu mare finete
  • Interiorul este mochetat