Renault Megane Coupe Sport (2003) Macheta auto scara 1:43, verde metalizat

Macheta auto Renault Megane Coupe Sport verde metalizat scara 1:43 (Norev)

Renault Megane este o masina de familie pe care producatorul francez a lansat-o in 1995. Modelul propus de Norev, tot un producator francez, dar de machete auto, este popularul Megane II Coupe Sport, lansat in Septembrie 2002. 

Declarata masina europeana a anului in 2003, Renault Megane impresioneaza prin designul special.  In acel an a depasit in clasamente nou-lansatele Mazda 6 si Citroen C3 si a obtinut 5 stele la crash testul de securitate EuroNCAP.

Norev propune pentru acest Renault un verde metalizat si il reproduce la scara mica, 1:43, intr-o executie de calitate. Liniile de design sunt redate foarte bine, din orice umghi am privi-o. Si, pentru ca acest model sa poate fi admirat din mai multe directii, vine cu o cutie tip vitrina cu oglinda, astfel incat spatele poate fi pus in valoare. Fiind la scara mica, este foarte usor de expus in locuri mici. 

Renault Megane este macheta auto ideala pentru colectionarii de modele de strada populare, pentru iubitorii marcii Renault si, mai ales, pentru posesorii acestui model.

Renault Megane Coupe Sport (2003) Norev
Producator: Norev Scara: 1:43 Culoare: verde metalizat Dimensiuni: lungime aprox. 10 cm Cod: 40090 (517604)
  • Lungime 10 cm
  • Cutie tip vitrina cu oglinda