Audi TT Coupe (2006) Macheta auto scara 1:18, argintie

Macheta auto Audi TT Coupe (2006) 1:18, Minichamps

Povestea modelului Audi TT incepe in 1995, cand a fost prezentat, sub forma de concept, la Frankfurt Motor Show. Exista mai multe interpretari ale numelui, unele surse indica, la origine, denumirea cursei moto "Isle of Man TT", in care concura cu succes producatorul NSU, achizitionat ulterior de compania Audi. Alte surse mentioneaza ca TT este un acronim al sintagmei "Technology & Tradition".

Audi a lansat doua generatii al acestui model, ambele de succes, iar producatorul de machete auto Minichamps s-a oprit la un Audi TT fabricat in 2006, un model din a doua generatie. Minichamps este unul dintre producatorii renumiti pentru machetele premium pe care le propune. Modelele sunt realizate din metal, cu cateva piese din plastic si, la scara 1:18, detaliile sunt redate foarte bine. Aceasta dimensiune este cea mai apreciata de colectionari si, pentru iubitorii de masini care nu au descoperit inca machetele premium si farmecul lor aparte, un model la scara 1:18 va fi, iremediabil, dragoste la prima vedere. 

Minichamps propune o macheta care poate fi admirata deopotriva din exterior, dar si din interior, pentru ca i se deschid usile, capota, portbagajul. Detaliile motorului sunt foarte bine evidentiate, iar interiorul este o replica fidela a modelului la scara naturala. Desigur, volanul functioneaza, iar la aceasta macheta este plasat pe partea dreapta. Vopseaua este aplicata foarte bine, in culoarea modelului original. 

Minichamps a realizat mai multe modele Audi, iar Audi TT este unul dintre ele, reusit. De altfel, si in realitate este o masina foarte frumoasa, cu linii cuceritoare. Indiferent ca o remarci pe strada sau pe un birou, nu poti sa nu o admiri! Macheta Audi TT propusa de Minichamps este, cu siguranta, cadoul ideal pentru orice pasionat de masini.

Audi TT Coupe (2006) Minichamps
Producator: Minichamps Scara: 1:18 Culoare: argintie Dimensiuni: lungime aprox. 22 cm Cod: 30086 (150015020)
  • Reproducere fidela a modelului original
    Audi TT Coupe
  • Caroserie metalica
  • Are volanul pe dreapta
  • I se deschid usile, portbagajul si capota
  • Suspensiile functioneaza
  • Detaliile motorului, bordului si portbagajului sunt redate cu mare finete