BMW X6 Macheta auto Kyosho Original Die-Cast Model scara 1:18, albastra

Macheta auto BMW X6 albastru scara 1:18  - KYOSHO

X6 este o combinatie senzationala intre SUV si coupe. Este indraznet si impunator, versatil, dinamic. Jurnalistii sau iubitorii de masini au tot incercat sa il plaseze intr-o categorie anume, dar nu au reusit si, pana la urma, au concluzionat ca nici nu conteaza, esential este ca este una dintre cele mai minunate masini in ce priveste experienta la volan. Editorii de la "Car and Driver" l-au descris foarte inspirat: "Am incercat sa aflam ce este X6 si iata ce raspuns am gasit: este o masina cu toate capabilitatile, cu finisaje incantatoare, extraordinar de confortabila, sport, cu patru locuri, cu un portbagaj suficient de mare pentru orice destinatie, in care incap cele trei tone de bagaj si orice nu isi gaseste locul in alta parte, in interiorul masinii". La un pret care sare de 60.000 EUR, BMW X6 este, si din acest punct de vedere, o masina aparte.

Avand in vedere popularitatea sa in randul iubitorilor de masini, este normal ca, pentru acestia, KYOSHO, unul dintre cei mai renumiti producatori de machete auto, sa fi pregatit si varianta la scara mica. Pretul este avantajos pentru aceasta macheta premium de o calitate extraordinara, lucrata la standardele cu care ne-a obisnuit producatorul japonez de modele in miniatura. Astfel, KYOSHO a reprodus excelent liniile de design, finisajele exterioare si detaliile de interior.

Colectionarii sunt foarte incantati de macheta BMW X6 si o regasim adesea in galeria lor. Este, intr-adevar, o bijuterie, si nu este de mirare sa vedem pe forumuri de specialitate afirmatii de genul "cu cat ma uit mai mult la macheta, cu atat imi place mai mult", "arata mai bine decat ma asteptam".

KYOSHO a optat pentru un interior deschis, pentru ca detaliile sa fie admirate mai bine. Si, intr-adevar, doar o simpla privire este deajuns pentru a remarca extraordinara calitate a excutiei. X6 este o masina frumoasa, dar si KYOSHO a stiut sa redea acest lucru prin orice element de design.   Interiorul este mochetat, bordul este foarte bine lucrat, copie fidela a modelului original. Dimensiunea 1:18 este ideala pentru ca si cele mai fine detalii - de la executia scaunelor pana la plasarea insemnelor marcii - sa poata fi evidentiate, iar acestea pot fi remarcate usor prin usile care se deschid. Sub capota se vede foarte bine motorul si KYOSHO exceleaza la finetea realizarii si la culori. Suspensiile si directia functioneaza, si, de asemenea, volanul.

BMW X6 este, fara niciun dubiu, o bijuterie, atat in lumea reala, cat si in cea a machetelor auto, datorita executiei de exceptie, sub bacheta unuia dintre cei mai buni producatori de machete auto, KYOSHO. Este  cadou extraordinar pentru orice fan al masinilor si cu siguranta nu ii va dezamagi. O macheta auto de nota 10!

BMW X6 Kyosho Original Die-Cast Model
Producator: Kyosho Scara: 1:18 Culoare: albastra Dimensiuni: lungime aprox. 26 cm Cod: 10132 (08761BL)
  • Reproducere fidela a modelului
    BMW X6 albastru
  • Caroserie metalica
  • I se deschid usile, portbagajul si capota
  • Volanul si directia functioneaza
  • Suspensiile functioneaza
  • Detaliile motorului, bordului si portbagajului sunt redate cu mare finete
  • Interiorul este mochetat