Chrysler Charger E49 Macheta auto AUTOart MILLENNIUM scara 1:18, galben metalic

 15% Macheta auto Chrysler Charger E49 1:18, AutoArt, AUTOart MILLENNIUM

Chrysler Valiant Charger 49 este un model de referinta, in special pentru lumea auto din Australia si Noua Zeelanda, unde a avut un succes extraordinar. In 1972, inregistra un record extraordinar, atingand intervalul 0 - 60 mph in 6,3 secunde, comparativ cu un Ford Falcon GT, care atingea 7,7 secunde. Modelul, din categoria "muscle car", a fost lansat in Australia in 1971.

Autoart a lansat Chrysler Charger E49 la scara 1:18, cu volanul pe dreapta, tocmai pentru a marca faptul ca modelul a avut succes in Australia si Noua Zeelanda. Macheta auto reda cu acuratete detaliile masinii originale, cu functionalitati pe placul colectionarilor: usile se deschid, de asemenea, capota si portbagajul. Motorul puternic, de 6 cilindri, este extraordinar reliefat, cu carburatorul triplu. Rotile au o linie fina rosie, foarte bine evidentiata, iar jentile sunt executate precis. Volanul si directia sunt functionale. De asemenea, insemnele si logo-ul sunt redate cu detalii.

Interiorul este la fel de bine lucrat, mochetat, iar ceasurile de bord sunt realiste si manerele usilor si geamurilor sunt create cu acuratete. Roata de rezerva se gaseste in portbagaj, plasat in spate. 

Chrysler Charger E49 este unul dintre modelele preferate de colectionarii de machete auto pentru acuratetea executiei, dar si pentru ca este o masina care a facut istorie. Un cadou ideal pentru iubitorii de masini celebre.

Chrysler Charger E49 AUTOart MILLENNIUM
Producator: AutoArt Scara: 1:18 Culoare: galben metalic Cod: 20005 (71504)
  • Reproducere fidela a modelului
    Chrysler Charger E49 galben
  • Caroserie metalica
  • I se deschid usile, portbagajul si capota
  • Are volanul pe dreapta
  • Detaliile motorului, bordului si portbagajului sunt redate cu mare finete
  • Un cadou excelent pentru baieti