« »
Lamborghini Gallardo Superleggera AutoArt
Producator: AutoArt Scara: 1:18 Culoare: neagra Dimensiuni: lungime aprox. 25 cm Cod: 11154 (74582)
Lamborghini Gallardo Superleggera AutoArt
Producator: AutoArt Scara: 1:18 Culoare: neagra Dimensiuni: lungime aprox. 25 cm Cod: 11154 (74582)

Lamborghini Gallardo Superleggera este o versiune a celebrului Lamborghini Gallardo si a fost lansata in 2007, la Targul Auto de la Geneva. Este cu 100 kg mai usoara decat modelul Gallardo, ca urmare a utilizarii fibrei de carbon in anumite elemente. Modelul Superleggera a fost produs pentru o scurta perioada de timp, astfel ca de pe linia de fabricatie au iesit doar 172 de astfel de masini. 

Lamborghini a propus pentru acest model mai multe variante de culoare, galben, alb, gri, portocaliu.  Un singur model a fost colorat in roz, probabil la cererea proprietarului, despre care stim ca locuieste in Londra. In ce priveste replica la scara mica, 1:18, producatorul Autoart care propune Lamborghini Gallardo Superleggera a optat pentru variante mai populare de culoare, pe placul colectionarilor, roz nefiind neaparat pe lista acestora. 

Un astfel de exemplu este cel in Negru Noctis, un negru ca noaptea, reprodus foarte bine de Autoart, producator de modele in miniatura premium indragit de colectionari, pentru ca propune machete auto la preturi avantajoase. 

Macheta Lamborghini Gallardo Superleggera este, inca de la prima vedere, cuceritoare. Nu e nevoie sa intri prea mult in detaliu, sa analizezi interiorul sau detaliile motorului pentru ca imediat realizezi ca este o macheta reusita. Sa fie datorita culorii elegante, sau poate sunt liniile de design unice, marca Lamborghini, sau modul in care este inscriptionat numele Superleggera in spate… De fapt, orice mic element de design realizat cu indemanare de cei de la Autoart contribuie la acest aspect cuceritor.

Usile si capota se deschid, dar farmecul acestui model sta si in faptul ca motorul este vizibil prin geamul transparent si realizarea este foarte reusita. De altfel, executia motorului este un plus pentru producatorul Autoart, specialist in fabricarea machetelor Lamborghini. Realizarea rotilor este, de asemenea, excelenta, iar detaliile din spate - farurile, logo-ul - totul este foarte bine lucrat.  In interior regasim, ca o confirmare a asteptarilor, aceeasi calitate in executie: ceasurile de bord, logo-ul Lamborghini pe volan, scaunele redate fidel, mocheta, in interior, pe jos, si in portbagaj.

Lamborghini Gallardo Superleggera este o macheta indragita de colectionari, multi dintre ei apreciind atat de mult calitatea executiei incat au achizitionat acelasi model in culori diferite. Este ideala pentru fanii machetelor, pentru ca ii vor aprecia calitatea premium a executiei, dar si pentru orice iubitor de masini, mai ales pentru cei care prefera modelele aparte. Cei care nu au descoperit inca dragostea pentru machete auto bine executate, vor fi cuceriti definitv de acest Lamborghini Gallardo Superleggera de la Autoart.

Lamborghini Gallardo Superleggera AutoArt
Producator: AutoArt Scara: 1:18 Culoare: neagra Dimensiuni: lungime aprox. 25 cm Cod: 11154 (74582)
  • Reproducere fidela a modelului original
    Lamborghini Gallardo Superleggera negru
  • I se deschid usile, portbagajul si capota
  • Volanul si directia functioneaza
  • Suspensiile functioneaza
  • Detaliile motorului, bordului si portbagajului sunt redate cu mare finete
  • Interiorul este mochetat