Lotus Europa Special Macheta auto Kyosho Original Die-Cast Model scara 1:18, neagra

Macheta auto Lotus Europa Special neagra scara 1:18 (KYOSHO)

Lotus Europa a fost un model cu doua usi pe care producatorul Lotus Cars l-a produs in perioada 1966 - 1975. In 2006, Lotus a reluat producerea modelului Lots Europa, intr-o alta versiune, care avea la baza designul unui alt model, Lotus Elise. Se spune despre modelul Europa al anilor '60 - '70 ca este masina de strada cea mai apropiata de un model de curse. 9300 astfel de modele au fost construite de-a lungul timpului. 

Lotus Europa Special propune un design minimalist, in linie cu filosofia fondatorului companiei, Colin Chapman, care spunea: "simplifica si redu greutatea". Intr-adevar, acest model are aproximativ 740 kg.

KYOSHO, producatorul japonez de machete auto, maestru in realizarea reproducerilor fidele, la scara 1:18 si 1:43 a oricarui model, fie el Audi, Mercedes sau BMW, nu putea ocoli un model de referinta pentru marca Lotus.

Lotus Europa S este una dintre machetele auto foarte bine realizate, din clasa premium, la un pret avantajos, cu interior si exterior foarte bine realizate. Aceasta este semnatura KYOSHO. Culoarea este bine redata, cu luciu si un strop de culoare in partea din fata, dat de lumini si emblema Lotus. Inca de la prima vedere, atrage atentia designul inedit. Usile, portbagajul si capota se deschid si putem admira in detaliu motorul, interiorul mochetat, bordul cu aspect clasic. In fata, descoperim roata de rezerva, iar in spate, motorul, situat central, realizat cu mare finete.

KYOSHO ne propune un model foarte bine realizat, pentru colectionari, dar si pentru iubitorii de masini care nu au descoperit inca machetele auto, pentru ca vor fi incantati de redarea cu precizie a detaliilor. O executie precisa a producatorului japonez.

Lotus Europa Special Kyosho Original Die-Cast Model
Producator: Kyosho Scara: 1:18 Culoare: neagra Dimensiuni: lungime aprox. 21 cm Cod: 10120 (08155BK)
  • Reproducere fidela a modelului original
    Lotus Europa Special neagra
  • Caroserie metalica
  • Volanul este pe dreapta
  • I se deschid usile, portbagajul si capota
  • Volanul si directia functioneaza
  • Suspensiile functioneaza
  • Detaliile motorului, bordului si portbagajului sunt redate cu mare finete
  • Interiorul este mochetat