Mercedes S600 Macheta auto Norev High Quality scara 1:18, neagra

Macheta auto Mercedes S600 scara 1:18 (Norev)

Pentru amatorii de masini de lux, exista o macheta ideala: Mercedes S 600. Masinile din clasa S propuse de Mercedes au fost intotdeauna inovatoare, cu interioare deosebite si cu elemente care sa permita securitate sporita. Mercedes S 600 sunt masinile sedan de lux cel mai bine vandute. Nu este de mirare: daca ne uitam la macheta auto care reda, la scara 1:18, modelul Mercedes S600, remarcam linia eleganta si interiorul luxos. Norev propune un model cu interior in culoare deschisa, care permite remarcarea detaliilor si aprecierea masinii la adevarata ei valoare. Intelegem de ce Mercedes a denumit linia acestor masini "Sonderklasse" (S class), in traducere "clasa speciala". 

Intocmai ca si modelul din realitate, macheta Mercedes S 600 "merita fiecare banut", asa cum cu pasiune spune un membru al unui forum dedicat colectionarilor. Comentand pe marginea acestui model, fanii machetelor auto concluzioneaza:  "Norev, always surprising!". 

Macheta este cu atat mai speciala cu cat a aparut sub licenta Mercedes intr-o editie limitata - au fost fabricate doar 2500 de bucati. Acuratetea realizarii este extraordinara: de la cauciucuri, la motorul bine vizibil sub capota, la faruri, pana la interior, unde bordul este realizat cu un strop de culoare, care ii da un aer aparte. Norev propune, asadar, un model special, realizat din 137 de piese, cu 152 de mici decoratiuni. Este o arta sa redai eleganta si precizia caracteristice modelelor Mercedes, la o scara redusa, 1:18, dar Norev a stiut sa surprinda tot ce are mai bun o masina Mercedes din clasa S.

Orice iubitor de masini - colectionar infocat sau doar amator de cadouri deosebite - va indragi aceasta macheta, pentru executia realizarii ei. Merita pastrata la vedere, pentru a fi admirata, pentru ca este, inr-adevar, ca o opera de arta.

Mercedes S600 Norev High Quality
Producator: Norev Scara: 1:18 Culoare: neagra Dimensiuni: lungime aprox. 25 cm Cod: 40106 (183560)
  • Replica fidela a
    Mercedes S600 (negru)
  • Caroserie metalica
  • I se deschid usile, capota si porbagajul
  • Interior mochetat
  • Detaliile de interior si motorul redate cu precizie