Porsche Boxster S Macheta auto Kyosho Original Die-Cast Model scara 1:18, alba

Macheta auto Porsche Boxter S alb decapotabil scara 1:18 - KYOSHO

Porsche Boxster S a primit dn partea editorilor Car Magazine din Marea Britanie 5 stele. Pentru ca este o masina frumoasa, care ofera o experienta unica, si, asa cum spun acestia, se conduce briliant. Este, clar, o masina foarte apreciata de criticii de specialitate si admirata de iubitorii de masini. 

Si macheta auto Porsche Boxster S propusa de KYOSHO este o mica opera de arta. "Premium modelling at its best" - daca ne uitam ce spun colectionarii. Iar un pasionat sugereaza ca S poate sa vina si de la "Stunning", pentru ca, intr-adevar, Porsche Boxster S are o executie uimitoare.

KYOSHO, ca de obicei, nu a facut rabat de la calitate cand a lansat acest model premium. Masina, in miniatura, arata  ca modelul original, pastrand impecabil liniile de design, culoarea, caroseria, orice fin detaliu. In combinatia alb-negru, acest Porsche Boxster S are o eleganta aparte. 

Masina are doua scaune si acoperis decapotabil. Acoperisul este fabricat dintr-un plastic moale care se indeparteaza usor, descoperind detalii uimitoare la interior. Totul este foarte fin lucrat. De altfel, KYOSHO pune mare pret pe detalii si multe elemente de design, mai ales cele mici, sunt aplicate manual. Daca ne uitam la realizarea ceasurilor de bord, la amplasarea logo-ului Porsche, la designul scaunelor, la realizarea aparaturii din interior sau a volanului, nu putem sa nu remarcam finetea executiei. 

La exterior ne surprinde detaliul farurilor sau realizarea realista a rotilor. Vopseaua este aplicata foarte bine si, in culoarea alb, arata impecabil.

Masinuta poate fi admirata in totalitatea sa, pentru ca usile se deschid usor si capota se ridica. De asemenea, asa cum ne-a obisnuit KYOSHO, fiind vorba despre o macheta premium, volanul si directia sunt functionale. 

Cu acest Porsche Boxster S, KYOSHO i-a cucerit pe colectionari, mergand la sigur, prin executia precisa. Pentru cei care nu au descoperit inca frumsetea machetelor premium, macheta Porsche Boxster S la scara 1:18 este cel mai bun inceput. Este masina in miniatura care cucereste, pe loc, iremediabil, pe oricine. O macheta care merita nota maxima si care este perfecta pentru un cadou pentru orice iubitor de modele auto.  

Porsche Boxster S Kyosho Original Die-Cast Model
Producator: Kyosho Scara: 1:18 Culoare: alba Dimensiuni: lungime aprox. 23 cm Cod: 10131 (08382W)
  • Reproducere fidela a modelului original
    Porsche Boxster S alb
  • Caroserie metalica
  • Acoperis detasabil
  • I se deschid usile, portbagajul si capota
  • Volanul si directia functioneaza
  • Interior mochetat
  • Detaliile motorului, bordului si portbagajului sunt redate cu mare finete