Porsche Boxster S Macheta auto Kyosho Die-Cast Car Series scara 1:18, neagra

Macheta auto Porsche Boxter S 1:18, Kyosho, Kyosho Die-Cast Car Series

Porsche a exercitat intotdeauna o atractie aparte pentru iubitorii de masini si nu este o exceptie nici in ce ii priveste pe colectionarii de machete auto. Porsche Boxster este un roadster - are doua locuri si este decapotabila, cu alte cuvinte masina perfecta pentru a fi admirata. De aceea producatorii de machete auto au inclus-o pe linia lor de productie si, spre deliciul pasionatilor, in lista acestora se regaseste si compania japoneza KYOSHO. 

KYOSHO este unul dintre cei mai buni producatori de machete auto si propune modele in miniatura premium, la preturi avantajoase. Interiorul si exteriorul machetelor auto sunt redate fidel si, privindu-le, par, pur si simplu, reale. Doar dimensiunea mica, la scara 1:18, le tradeaza. Culoarea este impecabila, atat de asemanatoare cu cea a modelului original, insemnele marcii sunt reproduse fidel, liniile de design sunt impecabile. Volanul functioneaza si, de asemenea, suspensiile si directia. Fiind vorba de machete premim, usile se deschid si culiseza impecabil, silentios. 

Interiorul acestui Porsche Boxster S, cu un negru elegant, poate fi admirat foarte usor, in detaliu, dat fiind ca acoperisul este detasabil. Aceasta macheta merita expusa la vedere, pentru ca are ce arata. Este cuceritoare prin eleganta si dinamism. Realizarea bordului este uimitoare prin precizie, de la ceasuri, la butoane, pana la cele mai mici elemente. Interiorul este mochetat. Designul scaunelor este executat cu mare finete. 

Porsche Boxster S propus de KYOSHO este masinuta perfecta pentru a completa colectia unui iubitor de machete auto sau pentru a fi oferita cadou oricarui pasionat de masini. Si cine nu iubeste masinile, cand vine vorba de modelele propuse de Porsche!

Porsche Boxster S Kyosho Die-Cast Car Series
Producator: Kyosho Scara: 1:18 Culoare: neagra Dimensiuni: lungime aprox. 22 cm Cod: 10063 (08381BK)
  • Reproducere fidela a modelului original
    Porsche Boxster S negru
  • Caroserie metalica
  • Acoperis detasabil
  • I se deschid usile, portbagajul si capota
  • Volanul si directia functioneaza
  • Detaliile motorului, bordului si portbagajului sunt redate cu mare finete